Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Így jártunk a tejhabosítóval

2017. december 14. 15:49 - Knausz Ferenc

Mint sokan, mi is szkepticizmussal fogadtuk a tejhabosítás alternatívájaként a tejhabosítót, mert megtanultuk, hogy a tejet gőzzel habosítjuk, megtanultuk milyen meleg legyen és tudjuk, hogy nem habverővel készítjük. Mégis itt ez az eszköz. Ránézésre sem melegít meg semmit és a valóságban ezt igazolja. Csak pörög. Első ránézésre inkább használná az ember a rántotta felverésére, mint a tej habosítására, de ráadtuk a fejünket és kipróbáltuk.

 20171212_184012.jpg

A miniatűr habverő teljesen jól bizonyított, egy nagyon kellemes sűrű habot készít, ha van az embernek türelme kivárni, emellett teljesíti azok kívánságát akik latte-t akarnak hidegen, de most.

 

Mi speciel cseresznyés alkoholos itallal dúsított melange-al próbáltuk ki, így nyerve még egy réteget, de ez más téma. Mint a képeken is látszik a hab és a tej között csodálatos kávéhatárvonal húzódik, bizonyítva az eszköz megfelelőségét.

 

Tehát kimondhatjuk a nyilvánvalót, az eszköz működik, a tej hideg marad, a kávé finom és új eszköz került kis sarkunk repertoárjába, amibel tovább kísérletezhetsz, hogy megtaláld az Ízt, ami te vagy.

komment
Címkék: kávé

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr9713499713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása