Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Újratölthető kapszula

2018. február 17. 15:32 - Knausz Ferenc

Észrevettük, hogy kicsit tartotok az ECO kapszulától.Vannak akik már használnak ilyet, de nekik előjött az "orrán-száján folyik" probléma, így nem volt teljes az elégedettség. Rájöttünk mi a hiba. A használati utasítást ezek alapján kicsit kibővítjük, sajnos az a helyzet, hogy túltöltitek a kapszulát, így nem záródik le rendesen és melléfolyik a víz. Ezért kicsit segítünk nektek!

61jndlk4c_l_sl1001.jpg

Kb így kell megtölteni, a 8gr nem szentírás, de ha teletöltitek az nagyjából 10-12gr, amit szegény kapszula nem nagyon bír. Ahogy a tesztben is írtuk és látjátok a képeket, először mi is lemértük.

Kaptunk egy másik visszajelzést is, ami a tejorról szól, hogy beleragad a szűrőbe. Mi így nem találkoztunk ezzel a problémával, pedig kipróbáltuk, próbáljátok meg kevesebb porral, vagy inkább a kávéra rátölteni, azzal is lágyítjátok a végeredményt.

Tehát a tapasztalatok:

Ha folyik, akkor sok van benne, ha vizes kevés, ha fehér, akkor tejpor, ha elkoszolódik a szűrő, akkor pedig csőrével felfele illesszétek a csaphoz, majd ami csövön kifér engedjétek meg a vizet, aztán az kilöki. Ne feledjétek műanyag és saválló, tehát bírja a mosogatógépet is, tehát nem kell feltétlen suvickolni, sikálni.

Még egy reakció a kérdésekre:

Mit ajánlotok?

Természetesen magunkat, ez nem is kérdés, de az őszintét megmondva, a válasz az, hogy csak a képzelet szab határt az ízeknek. Ami por, azt lefőzi, tehát mehet bele (ez most a mi kedvenc összeállításunk lesz):

-5gr kávépor
-2gr tejpor
-1gr kakaós-fahéjas keverék.

Ezt lefőzni, cukrozni, tejszínhabozni, csokimázzal leönteni, tehát nagyjából Vienna-ként tessék elkészíteni, mellé ajánlunk linzert.

Ne feledjétek, a terméket megtaláljátok a webshopban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6813676802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása