Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

A hallgatás árnyékában

2018. március 16. 14:46 - Knausz Ferenc

Mostanában ritkán jelentkezünk. Észrevehető, hogy ritkábban írunk nektek, ezt az adatokon látjuk, hogy ti is érzitek. Mint ahogy azt tudjátok, és nálunk észrevehettétek, semmi nem véletlen.Készülünk valamire. Valami újra, valamire ami kicsit más, mint eddig. Próbálnánk titokzatosak lenni, de már így is túl sokáig nem hallattunk magunkról, és úgy látjuk, megérdemlitek, hogy tudjátok, hogy min munkálkodunk.

ezt_toltsd.jpg

Jelenleg épp költözködés van folyamatban, a kávésarkunk költözik, nem a weben, hanem fizikálisan. Kap egy fényesebb, szebb helyet, hogy jobb minőségű fényképeket kaphassatok. Most biztos megfogalmazódik a kérdés, hogy komolyan képekért csináljuk mindezt? Képekért megy a nagy titokzatoskodás? A válasz természetesen nem. Nem csak itt történik változást, a szerkesztőség is jobb helyet kap, ezt persze szintén azért, hogy jobb képet kaphassatok erről is. Képek formájában és cikkek formájában és minőségibb leírások formájában tapasztalhatjátok majd ezt.

Észrevettük, hogy tetszenek nektek a kávés receptes posztok, ezt is inkább ezen a területen tudjuk kiteljesíteni. Nyilván még mindig képekről és cikkekről beszélünk, jöhet a kérdés, hogy mi lesz az új? Megpróbálunk a költözés után a receptekkel elkészíteni a kávékat nektek. Még mindig semmi új igaz? Az új az lesz, hogy mozgóképet kaptok, legalábbis ez a tervezet. Mozgóképet? Mit értünk ez alatt? Gif-eket, videókat, bármit,amire igényetek lesz!

Mi lesz még új? Felfejlesztjük az árukészletet! Igen, új termékek jönnek, másmilyen termékek. Nyereményjátékok, kedvezmények, akciók. Ezt mind-mind idő elindítani, de mi már látjuk az alagút végét. A legizgalmasabb alagútét, amit a blog eddig megélt. Az alagút hallgatással teli, de érdemes kivárni a végét. Mi van a végén? Azt együtt fogjuk kideríteni, de egy biztos, a végén ott lesz az Íz, ami Te vagy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr2613733088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása