Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

A szentély

2017. november 08. 21:25 - Knausz Ferenc

A kávésarkod az otthonod szentélye.

A hely, ahol mindennapjaid kezded. A hely, aminek hangulata a teljes napodat képes meghatározni pár percben, ezért gondoskodnod kell róla, hogy a lehető legnyugodtabb környezetet alakítsd ki.


A kávésarok nem a felszereléseitől lesz igazán jó, de alapvető dolgokra szükség van. Amire mindenképp szükséged lesz, az egy nyugodt szeglete a lakásodnak/házadnak, egy kávéfőző, ami a Te igényeidnek felel meg, csészék, bögrék, tányérok, kávé és cukortartó, kanalak és egy kevés hely a használatos fűszereknek. Figyelned kell, hogy az egész alkosson a te szemednek szép egységed és tükrözze igényeid és stílusod, de nem szabad túlzsúfolnod. A zsúfolt helytől nyomasztva fogod magad érezni és ez a nyugtalanító érzés elkísér egész nap.


A kávésarokból szentély Tőled lesz, attól ahogy mozogsz benn, ahogy a kezedre áll minden, ahogy a reggeli rituálédat lebonyolítod benne, ahogy az a párperc a tényleges ébredésig nem nyűggé, hanem élménnyé válik az idők folyamán, ahogy a reggelből nappalt csinálsz pillanatok alatt és ahogy elengeded a kreativitásod.


Nem kell baristának lenned, hogy jó kávét főzz, csak el kell engedned a kreativitásod. Ne félj új dolgokat kipróbálni, szereld fel szentélyedet a neked tetsző különféle fűszerekkel, szirupokkal, cukrokkal, kakaókkal, csokoládékkal, fagylaltokkal, bármivel ami megtetszik és kísérletezz! Meg fogod találni a legjobbat, eközben minden nap új és különleges egyedi élménnyel indítasz és csak öt perccel vesz el többet az idődből. Az időd, az a pár perc reggel, amit fel kell áldoznod a saját kávésarkodban, hogy megtaláld a legjobb kombinációt az ízt, ami Te vagy.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1813208961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása