Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

A kezdeti szentély

2017. november 09. 17:26 - Knausz Ferenc

A kezdeti szentély a hely, amit kialakítasz az első alkalommal, mikor a lakásodat otthonnak érzed. Nem kell, hogy másból álljon, csak alapvető eszközökből, egy kotyogóból, pár régi, de még jó csészéből, ami akár  több szettből is állhat, néhány alátétből és egy csomag kávéból. Nem a felszerelésedtől lesz a kávésarkod az a hely ahol a legjobb kávé élménye ér, hanem attól, ahogy azt a kávét elkészíted, szeretettel, odaadással.

a_mi_szentelyunk_2.jpgA fotót készítette: Nemes Tündi

 

Ezzel szeretnénk bemutatni blogunkat, ahol minden a kávé körül forog és mozog, a kávésarkunkat, a saját szentélyünket igyekszünk megosztani veletek, ahol nem a baristák titkos fogásait fogjuk nektek bemutatni, hanem a kávé főzés és fogyasztás igazi élményét, az ízt, ami az otthonod esszenciája, ami Te vagy.

Szólj hozzá!
Címkék: kávé

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3013196860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása