Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Az Ízek nyomában #12

2018. január 30. 18:12 - Knausz Ferenc

Karamellás cukor

Ma nagyon izgalmas dolog történik, végre kipróbáljuk a Karamellás cukrunkat, nagyon izgatottak vagyunk ez miatt, olyannyira, hogy egyik szerkesztőnk még a kézmodellséget is bevállalta a kedvünkért. Na de nem is csigázunk titeket, belekezdünk.

A csomagolás

Hol máshol is kezdődhet egy kézműves termék értékelése, mint magánál a csomagolásnál? Egy jól megtervezett, divatos, kiváló színvilágú, igényes csomagocskát láthatunk, kvázi ajándékdoboz formátumba öntve, ezért aki úgy érzi, hogy otthonra nem szeretné, ajándéknak biztos nagy sikere van.

 20180130_171027.jpg

Wáááááóóóóóó, de jól néz ki, a kép is nagyon jó volt, de így még jobb!-(Szerkesztő reakciója)

 

A kicsomagolás

A csomagolás után a kicsomagolás metódusa válik lényegre törővé, ehhez a részhez hagyjuk inkább a képeket beszélni:

 20180130_171047.jpg

Akkor most kibontom jó? Mehet? Biztos?

20180130_171115.jpg

ÓÓÓÓÓÓ, ez egy csomó! Nem tudom kinyitni...keresek megoldást!

20180130_171134.jpg

Megtaláltam! Én leszek cukorváros polgármestere és a dobozt ezennel megnyitom a polgárok előtt!

20180130_171216.jpg

Mi van benne? Még egy tető...

20180130_171238.jpg

Huhúúúúú, megtaláltam! Cukibogyók!

20180130_171305.jpg

Masni...még egy masni...ugye nem lesz több? De legalább már hozzáfértem!

A tartalom

Kicsomagolt állapotban kicsi sziklákat láttunk egy zacsiban, a látvány igazából megnyerő, ezért azonnal lőttünk pár képet az igazi lényegről, magáról a cukorról is.

 20180130_171415.jpg

20180130_171608.jpg

Az íz

Megmondjuk őszintén, megkóstoltuk magában is, mert nem bírtuk megállni és a válasz a kérdésre igen, a más színűek tényleg más intenzitással ízesítettek. De a lényeg, hogy hogyan is teljesít a kávéban. Legalábbis nekünk a kávé a lényeg. Azt kell mondanunk, hogy az ígéret beteljesült, tényleg egy nagyon érdekes elegyet kaptunk, nyilván a mennyiségtől függ az intenzitás, illetve a kávé erősségétől is jelentős mértékben más lesz az íz, de ha az ember tényleg csukott szemmel élvezi a kávét egy pillanatra és nem csak felhajtja, akkor érzi igazán ezt a különlegességet, az élményért mi is hálásak vagyunk.

 20180130_172357.jpg

Ajánlás

Ajánljuk gyerekeknek tejben melegítve, fekete teához, tejes és fekete kávéhoz, de még süteménybe is el tudjuk képzelni. Ajánljuk, hogy akkor használja az ember, amikor ráér kiélvezni az ízeket, ne vesszen el az élmény a hétköznapi szürkeségben. Valamint a legfontosabb, hosszú beszélgetések mellé ajánljuk, és a kutatáshoz, hogy megtaláld az Ízt, ami Te vagy.

A Karamellás cukrot elérheted Facebook oldalunkon, valamint ide kattintva is.

Szólj hozzá!
Címkék: kávé

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr2313617978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása