Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Az Ízek nyomában #15

2018. február 06. 10:00 - Knausz Ferenc

Hogyan spórolj, ha kapszulás a géped?

Ma egyszerre két terméket mutatunk be. Az egyik a finom, lágy Irish Cream Kávékülönlegességünk, a másik pedig az Újratölthető ÖKO kapszula Dolce Gusto gépekhez. Azt kell mondanunk, hogy a kezdeti szkepticizmus után jó szájízzel kezdtük el az összefoglalót és írtuk meg a cikket. Kezdjük is el.

A kávé:

 kapszula6.jpg

Először daráltunk, aztán töltöttünk, szigorúan betartva a leírásban szereplő 8 grammot. Most Dolce Gusto géppel próbáltuk ki a kávét, kevés tejjel a pillanat hevében (tejporral, külön újratöltve).

A készítés menete a legegyszerűbben zajlott, tömtünk, főztünk, tömtünk, tejeltünk, cukroztunk, fotóztunk, ámultunk, izgultunk, kóstoltunk, élveztük, tömtünk, főztünk...Azthiszem mindenki érti.

kapszula5.jpg

Finom, krémes, ízletes, jutalom a nap végére, a jó reggel záloga, az ebéd utáni levezetés, társ a magányhoz egy esős napon, kiváló hallgatóság a társaságban. Ezt mind egyetlen kávé tudja. Ajánljuk minden élethelyzethez a nap bármely szakában.

 kapszula1.jpg

A kapszula:

kapszula4.jpg

ÖKO, újratölthető, könnyen tisztítható, bármilyen őrölt kávét, teát, port befogad és lefőzi. Fűszerezhetünk, tejport tehetünk a tetejére, hogy kapásból tejeskávé legyen.

kapszula3.jpg

Mosható mosogatógépben is! Nagyon hasznos tulajdonság! A megtérülés pedig hihetetlen. A 3 kapszula egyenként kb 200 alkalmat bír ki, ami 600 kávét eredményez. Ha 5 gramm kávét töltünk bele és feltöltjük tejporral a maradék helyet, akkor a webshop áraival számolva nagyjából 700-750 Huf 10db kávé a bolti 1000-1400-al szemben. Tehát spórolni bőven lehet vele még akkor is, ha minőségi szemes kávét veszünk.

A kapszula és a kávék is kaphatóak webshopunkban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8113633078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása