Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Az Ízek nyomában #0

2017. november 14. 13:33 - Knausz Ferenc

A kezdet

Megtaláltuk, kigondoltuk, elterveztük, megcsináljuk.
Pár szó ami a cikksorozatot jellemzi.

Találtunk egy ötletes képet, egy infografikát, ami bemutat 38 féle kávékészítési módozatot, igazából teljes egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, megmutatja a kávé nevét, a képét, hogy miből mennyi kell belőle és milyen sorrendben rakd össze, miben kínáld.

38-ways-to-make-a-perfect-coffee_53f5ef2b62be0.jpg

Kigondoltunk egy kis sorozatot, amiben ezeket elkészítjük, mert mi is szeretünk kísérletezni, imádjuk kutatni a jobbat, folyton fejlődni és fejleszteni a kávé élményét, szeretünk nevetni, ha egy-egy főzet nem úgy sikerül, ahogy mi azt elképzeltük, ezért úgy gondoltuk belevágunk Értetek, Magunkért, a Kutatásért.

Elterveztük, hogy minden egyes kávét külön értékelünk, megmutatjuk hogy készítettük, megosztjuk veletek, amit tudunk az adott italról, elmondjuk, hogy milyen élményként éltük meg és hogy mivel tudjuk még elképzelni, mit raknánk bele vagy vennénk ki belőle.

Megcsináljuk ezt a sorozatot! Igyekszünk rendszeresen összeülni és közösségi élményként megélni ezeket a pillanatokat és rendszeresen csepegtetni nektek is az élményből, tesszük ezt mindazért, hogy segítsünk Nektek a kutatásban, hogy tapossunk ki egy kis ösvényt a keresgélés útján, hogy megtalálhasd az ízt, ami Te vagy.

Szólj hozzá!
Címkék: kávé

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1613231053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása