Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

A tetovált lány

2017. november 25. 14:13 - Knausz Ferenc

Sub-kultúrák találkozása

Csodálatos dolog, amikor a kultúrák találkoznak, együtt élnek szinkronban egymás mellett. Saját otthonunkban is rengetegszer előfordul ez a jelenség, a szemünk előtt játszódik, az életünk része, de mégsem vesszük észre. Ma reggel jutott el csak az én tudatomig, hogy bizony a kávézás kultúrája mellett még hódolunk egy másik, minket igencsak meghatározó kultúrának is, ami nem más, mint a tetoválás. 

Igen a tetoválás is egy kultúra, ha önmagunkat fejezzük ki vele, ha nem csak azért van nekünk is, mert a szomszéd is csináltatott, ha nem valami végtelenjelül elcsépeltet varratunk fel és nem a divathóbort miatt meggondolatlanul fiatalon. Ez lehet szép is, ízléses is. Ennyit elöljáróban a következő képhez.

20171112_100039.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5513344689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása