Mint sokan, mi is szkepticizmussal fogadtuk a tejhabosítás alternatívájaként a tejhabosítót, mert megtanultuk, hogy a tejet gőzzel habosítjuk, megtanultuk milyen meleg legyen és tudjuk, hogy nem habverővel készítjük. Mégis itt ez az eszköz. Ránézésre sem melegít meg semmit és a valóságban ezt igazolja. Csak pörög. Első ránézésre inkább használná az ember a rántotta felverésére, mint a tej habosítására, de ráadtuk a fejünket és kipróbáltuk.
A miniatűr habverő teljesen jól bizonyított, egy nagyon kellemes sűrű habot készít, ha van az embernek türelme kivárni, emellett teljesíti azok kívánságát akik latte-t akarnak hidegen, de most.
Mi speciel cseresznyés alkoholos itallal dúsított melange-al próbáltuk ki, így nyerve még egy réteget, de ez más téma. Mint a képeken is látszik a hab és a tej között csodálatos kávéhatárvonal húzódik, bizonyítva az eszköz megfelelőségét.
Tehát kimondhatjuk a nyilvánvalót, az eszköz működik, a tej hideg marad, a kávé finom és új eszköz került kis sarkunk repertoárjába, amibel tovább kísérletezhetsz, hogy megtaláld az Ízt, ami te vagy.