Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Az Ízek nyomában #8

2017. december 19. 13:53 - Knausz Ferenc

Espresso Romano

A mai teríték egy újabb "különleges" kávé.A recept végtelenül egyszerű a maga nemében, egyszerűen az espresso-hoz tegyünk egy gerezd citromot. Kész. Tényleg ennyi, a római eszpresszo az egyik legérdekesebbnek tűnő párosításnak hangozhat, izgalmasnak tűnik messziről, közelről viszont...De ezt hagyjuk az értékelésre. Tehát az elkészítési idő igazából annyival több az espresso-nál, hogy fel kell vágni a citromot. Nagyjából ennyi idő alatt meg is találtuk az összes információt, de kortyolgatás közben még próbáltunk keresni.

 20171210_192646.jpg

Nem találtunk igazából semmi hasznosat a recepten kívül, tehát eljött az első cikk, amiben semmi történeti dolgot nem tudunk veletek megosztani. A kávéfogyasztás olyan rövid ideig tartott, mint az elkészítése, de nem mondhatom őszintén azt, hogy vidáman fogyasztottuk. Az amúgy is keserű nedűbe belekerült egy savanyú dolog, így a cukormentes kávéfogyasztástól eltekintettünk abban a pillanatban, ahogy megéreztük közelebbről a "remekmű" illatát. A cukorból ezesetben nem lehet elég!

 20171210_192702.jpg

A végén fájó szívvel értékelünk, igazából az ötlet izgalmasan hangzott, a megvalósítás látványa is gusztusos, de édesszájúak körében messziről kerüljük ezt az összeállítást. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy ez a megoldás ebben a formájában teljes mértékű zsákutca, nem tudjuk és nem is szeretnénk semmi további dologgal ízesíteni, de kalandvágyóknak mindenképp megér egy próbát, hogy közelebb kerülj az Ízhez, ami Te vagy.

Szólj hozzá!
Címkék: kávé

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4113474185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása