A mai teríték egy újabb "különleges" kávé.A recept végtelenül egyszerű a maga nemében, egyszerűen az espresso-hoz tegyünk egy gerezd citromot. Kész. Tényleg ennyi, a római eszpresszo az egyik legérdekesebbnek tűnő párosításnak hangozhat, izgalmasnak tűnik messziről, közelről viszont...De ezt hagyjuk az értékelésre. Tehát az elkészítési idő igazából annyival több az espresso-nál, hogy fel kell vágni a citromot. Nagyjából ennyi idő alatt meg is találtuk az összes információt, de kortyolgatás közben még próbáltunk keresni.
Nem találtunk igazából semmi hasznosat a recepten kívül, tehát eljött az első cikk, amiben semmi történeti dolgot nem tudunk veletek megosztani. A kávéfogyasztás olyan rövid ideig tartott, mint az elkészítése, de nem mondhatom őszintén azt, hogy vidáman fogyasztottuk. Az amúgy is keserű nedűbe belekerült egy savanyú dolog, így a cukormentes kávéfogyasztástól eltekintettünk abban a pillanatban, ahogy megéreztük közelebbről a "remekmű" illatát. A cukorból ezesetben nem lehet elég!
A végén fájó szívvel értékelünk, igazából az ötlet izgalmasan hangzott, a megvalósítás látványa is gusztusos, de édesszájúak körében messziről kerüljük ezt az összeállítást. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy ez a megoldás ebben a formájában teljes mértékű zsákutca, nem tudjuk és nem is szeretnénk semmi további dologgal ízesíteni, de kalandvágyóknak mindenképp megér egy próbát, hogy közelebb kerülj az Ízhez, ami Te vagy.