Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Várakozás

2018. január 25. 09:45 - Knausz Ferenc

mobile-header.jpg

A nagy izgalomban és várakozásban nem felejtünk el nektek sem írni az aktuális helyzetről.

A helyzet az, hogy hamarosan megérkezik az első szállítmány a legjobban várt termékcsaládból, ami nem más, mint cukor- és kávékülönlegességek. Az ígéretek szerint még ezen a héten megjönnek az első készletek, amit ha minden jól megy még hétvégén kipróbálunk és az eredményeket rögtön a tudtotokra adjuk. Első körben 4-4 féle különlegesség érkezik meg hozzánk, ebből 1-1 félét ma vittünk fel a webshopba, így meg is tudjátok azonnal tekinteni.

Ahogy azt megígértük addig készlethiány státusz marad, amíg ki nem próbáltuk és el nem mondtuk nektek az eredményt és természetesen amíg át nem megy a mi ízléstesztünkön. Na de térjünk is a lényegre, mik is lesznek ezek az áruk? A lejjebbi felsorolásban a nevekre kattintva rögtön a webshopba juttok el megtekinteni az árut, de közvetlen mehettek is a webshopba amit ide kattintva értek el-->

-Vaníliakrém Cukor Kávéhoz és Teához-->
-Karamellás Cukor Kávéhoz és Teához-->
-Eperkrém Cukor Kávéhoz és Teához-->
-Narancsos Cukor Kávéhoz és Teához-->
-Chilis Csoki Szemes Kávé-->
-Eper Csokoládé Szemes Kávé-->
-Irish Cream Szemes Kávé-->
-Juhardiós Szemes Kávé-->

Mindenkinek jó válogatást és csodás napot kívánunk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4713601857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása