Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

Az Ízek nyomában #13

2018. január 31. 19:00 - Knausz Ferenc

Eperkrém cukor Teához és Kávéhoz

Ma újabb különlegességet próbáltunk ki, mégpedig az Eperkrém Ízű Cukrot.

Kezdjük is el az értékelést.

A csomagolás

A csomagolás a megszokott igényességű, nagyon dekoratív és pirosban még sokkal vadítóbb külsejű, mint Karamellás társa. Pedig a csomagoláson ott is le voltunk döbbenve.

20180131_171843.jpg

Igényes, megragadja a szemet a színvilág, igazi különlegesség.

A kicsomagolás

Ahogy az első teszt alapján rájöttünk, olló mindenképpen kell hozzá, meg némi türelem, de megéri a várakozás és a kitartás, mert ekkor fedi fel magát a belső tartalom és mint tudjuk, nem minden a külső, a belső szépség is kell. A belső szépség pedig megvan a belső értékkel egyetemben.

20180131_172052.jpg

A tartalom

A tartalom ugyanolyan mértékű és ugyanolyan színes, mint a korábbi tesztnél, az illat finom és intenzív, a látvány magával ragadta a szerkesztőket is, akik ugyanolyan áhitattal figyelték a kibontást és szimatolták a jó illatokat, mint korábban.

Az íz

Az íz epres. Nem csak simán epres, hanem olyan krémesen epres. Leesett innen, hogy miért is lett ez a fantázianév. Tehát beletettük kávéba, rögtön kétfélébe is kipróbáltuk, Espresso és Melange is készült.

20180131_172547.jpg

20180131_173021.jpg

Ajánlást

Ajánljuk tejbe, teába, kávéba, sütibe, akárcsak az elődjét, ajánljuk ajándéknak. Dekoratív, magával ragadó, édes, finom.

A kávét megtekinthetitek a Webáruházban és a Facebook oldalon is.

Szólj hozzá!
Címkék: kávé

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6813621318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása