Kávésarok

Kávé, otthon, életmód

A 6 legrosszabb fajta kávéfogyasztó

2018. április 25. 07:56 - Knausz Ferenc

Magadra ismersz?

    #1 A hercegnő

fabulous_pinkie_pie_by_zacatron94-d6p0oc4.png

Pici, cuki, rózsaszín és nagyképű. Belibben, nem köszön, nem áll sorban, nem kérdezi meg, hogy egyáltalán ott dolgozol-e, csak leadja a rendelést:
"Lesz egy extraforróenyhénhabosfélemogyorosófelecsokisfeledékeletafriakijamgyökeresenyhénfagyottáfonyávalmegszórtfrappucsinó. 5 perc múlva hozd a kastélyomba unikornisháton."

 

   #2 A sznob

10-30-2015.jpg

Enyhén idegesítő jellem, barátok hiánya teljes mértékben feltételezhető és életszerű, folyton próbál meggyőzni, hogy nem szabad cégek által előre becsomagolt kávét innod, mert az "nem kávé", egyébként is az espresso nem eXpresso, bár jól mondtad, ő mégis kijavít, az igazi kávét különben is fogyasztás előtt meg kell mosni a perui szent jak megszentelt tejében.

 

   #3 A felpörgött kezdő

istock-466674958.jpg

Abszolút kezdő, 3 korty kávétól megvilágosodik, és közli, hogy: "Aztabüdösp@ba, szó szerint újraszülettem ember! Meg kell vitatnunk az élet nagy dolgait! Vagy várj nem, beszéljünk az időjárásról! NENENENENEEEEEE TUDOMMÁR MENJÜNK SHOPPINGOLNI!

 

   #4 A fekete kávé sötét lovagja

starspawn_coffe_by_el_mono_cromatico-d4n3iuy.png

"Évszázodok óta élvezem a forró, mocskos vasszerkezetet, amely a sötétség gödréből keserű, zaccos, folyékony kátrányt szűr kupámba. Az én birodalmamban a tej tiltott szó és elfelejtették az emberek az édes dolgokat. A fekete a kávé egyetlen színe!"

 

   #5 A dekoratőr

shutterstock_635305943-800x533.jpg

"Imádja a kávét" Szeret krémet, cukrot, szirupot, csokit, illetve bármit beletenni, csak hogy ne érezze a kávé igazi ízét, tehát ha egyszerűen csak felébrednénk kicsit, akkor ne hozzá menjünk, mert az elmúlt 5 alkalommal is inkább színes cukrot kaptunk tőle, mint kávét.

 

   #6 A stresszes

1_orga_yjyt4selatyjkmfjq.jpeg

Már egy éve nem aludta ki magát, enyhén remeg és már az első találkozáskor tisztázza, hogyha közé és a kávéja közé kerülsz, akkor nagyon csúnya dolgok történhetnek. Ezzel a legnagyobb baj, hogy nem viccel, már az ereiben is kávé folyik, az izzadságából vegytiszta koffeint lehet visszanyerni, kerüljük el!

 

Ti milyen típusúak vagytok?

3 komment
Címkék: kávé életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://kavesarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8413867608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dartonita 2018.04.25. 20:58:59

Edlington-típus: "kis kávé, sok tej, cukor nélkül" :-)

d.j 2018.04.25. 22:41:09

Presszó tejszínnel típus.

sinus67 2018.04.26. 01:16:33

Fekete kávé sötét lovagja.
Valamikor réges rég...
Sűrített tejjel és cukorral kezdtem. Aztán csak tej. Végül feketén. Napi 6-10 kávé, sokszor csak az íz miatt. Akár lefekvés előtt 5 perccel is.
süti beállítások módosítása