Most épp egy egyszerűbb dolgot próbáltunk ki, nevezetesen a kávéházakból jó ismert Vienna-t, még ha nem is tudjuk, hogy ez a neve, sok helyen ezt kapjuk, ha kérünk egy kávét. Igazából ez nem más, mint egy espresso tejszínhabbal, egyszerű megcsinálni és mindenki örülni szokott a habnak a tetején, valaki belekeveri, van aki leeszi, ezt már mindenkinek az ízlésére bízzuk.
Az ellkészítés maga nem vesz több időt igénybe, mint az espresso elkészítési ideje, tehát tényleg néhány pillanatról van szó, javasoljuk, hogy aki cukorral tejjel szereti, az még a tejszínhab felhordása előtt tegye ezt bele és keverje meg a kávéját, hogy a látvány és az élmény megmaradjon. A készítés közben újfent próbáltunk nyomozgatni egy kicsit.
Ahogy mostanába hozzászoktunk, egyre kevesebb és egyre homályosabb információt találunk mindenről. Amit megtudtunk, az a recept, amit már készítés közben azért már nagyjából ismertünk, valamint az, hogy egyes helyeken bécsi cappucinonak hívják, esetleg még nem árt hozzáfűzni, hogy szoktak kakaót is tenni a habra, ettől a megnevezés nem változik.
Mi a Vienna-nak adunk egy 5-öst a kellemes régimódi kávéházi élményért, amit kicsit már elfelejtettünk a nagy próbálkozásban. Akárcsak a Galao-val és a Melange-val, ezzel is nagy sikert arathatunk a társaságban aránylag könnyen, akkor is, ha erről semmi érdekesebb infót nem tudunk elejteni a kávézás közben. Elkészíteni könnyű, inni nagyon jó. Szervírozni bármiben lehet, szép üvegben és szép csészében, de a korsót nem ajánljuk hozzá. Jól kombinálható kis recept, ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy használjátok az úton, amin megtaláljátok az Ízt, ami Te vagy.